Kirjaudu Kuivaketju10 -järjestelmään

Unohdin salasanani Rekisteröidy
RALA Kuivaketju10-statusta voi hakea nyt myös käytön ja ylläpidon ajalle 8.5.2024 UUSI
RALA Kuivaketju10-status on puolueeton osoitus siitä, että kohteessa on noudatettu Kuivaketju10-toimintamallia systemaattisesti koko hankkeen ajan. Aiemmin status on myönnetty kohteen suunnittelun ja rakentamisen ajalta sen valmistuessa. Nyt menettely laajenee niin, että Kuivaketju10-status voidaan myöntää myös käytön ja ylläpidon ajalle.
Suunnittelun ja rakentamisen aikainen Kuivaketju10-status on voimassa takuuajan eli 2 vuotta kohteen valmistumisesta. Käytön ja ylläpidon aikainen status myönnetään takuuajan päättymisen jälkeen. Myönnetty status on voimassa ensin 4 vuotta ja seuranta-arvioinnin jälkeen toiset 4 vuotta.
Käytön ja ylläpidon aikainen status voidaan myöntää myös kohteelle, jolla ei ole suunnittelun ja rakentamisen aikaista statusta. Tällaisessa tapauksessa tehdään ensin rakentamisvaiheen statusarvio sähköisen Kuivaketju10-järjestelmän dokumentaation perusteella, jonka jälkeen jatketaan ylläpidon aikaisella status-arvioinnilla.
Kuivaketju10 sähköisen järjestelmän päivitys 8.2.2024
Kuivaketju10 sähköiseen järjestelmään on lisätty yritystason pääkäyttäjä –ominaisuus. Uudessa versiossa yrityksellä voi olla yksi tai useampia pääkäyttäjiä, jotka voivat hallinnoida oman yrityksensä käyttäjiä. Jos käyttäjä on pääkäyttäjä RALAn asiointipalvelussa, hän saa automaattisesti pääkäyttäjäoikeudet myös Kuivaketju10 sähköisessä järjestelmässä.
Päivitetyssä versiossa käyttäjä määrittelee ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä, mihin yritykseen käyttäjäprofiili liittyy. Henkilö voi myös määritellä itsensä yksityishenkilöksi.