Kirjaudu Kuivaketju10 -järjestelmään

Unohdin salasanani Rekisteröidy
Nykyiset käyttäjät: vaihda salasanasi Tiedote 19.12.2018
Järjestelmäuudistuksen myötä nykyisten käyttäjien on vaihdettava salasanansa seuraavan kirjautumisen yhteydessä. Salasana vaihdetaan tältä kirjautumissivulta kohdasta Unohdin salasanani.
Uusi versio sähköisestä järjestelmästä on julkaistu Tiedote 19.12.2018
Kuivaketju10:n sähköisestä järjestelmästä on otettu käyttöön uusi versio. Järjestelmän teknisellä puolella on toteutettu suuria muutoksia, jotka mahdollistavat järjestelmän kehittämisen entistä paremmaksi. Suurimmat muutokset eivät juurikaan näy loppukäyttäjälle, mutta teknisten muutosten yhteydessä toteutettiin myös käyttäjien toivomia toiminnallisia uudistuksia järjestelmään.
Uudistukset tulevat käyttöön myös olemassa oleviin projekteihin. Nykyisissä projekteissa olevat tiedot säilytetään, mutta näissä voidaan käyttää myös uusia toiminnallisuuksia.
Järjestelmän uudistusta on testattu ennakkoon laajasti. Koska järjestelmä uudistuu teknisesti paljon, on kuitenkin mahdollista, että jossakin jo olemassa olevassa projektissa ilmenee ongelmia uuden version käyttöönotossa. Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä RALAan sähköpostitse toimisto@rala.fi.
RALA jatkaa järjestelmän kehittämistä ensi vuoden alussa erityisesti käytettävyyden näkökulmasta. Yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on tehdä järjestelmän käytöstä sujuvampaa siten, että siirtymiset eri vaiheiden välillä olisivat joustavampia. Nyt kannattaakin antaa mahdollisimman paljon palautetta käytettävyyteen liittyen. Palautteen antaminen onnistuu yläpalkin "Anna palautetta"-lomakkeella.
Tärkeimmät nyt käyttöönotetut uudet toiminnallisuudet järjestelmässä ovat:
  • Riskilistan suunnittelutehtävissä voidaan määrittää vastuullinen suunnittelija. Riskilistan muokkaus- ja kuittausvaiheen jälkeen edellytetään vain vastuullisen suunnittelijan ja koordinaattorin kuittaus.
  • Tehtävien historiatiedot ovat nykyistä kattavammat ja selkeämmät. Historiatietoja kertyy jo riskilistan muokkausvaiheesta.
  • Riskilistan sisällön muokkauksesta ja poistamisesta on mahdollista kirjoittaa vapaaehtoinen perustelu.
  • Koordinaattori voi palauttaa riskilistan kuittausvaiheesta muokkausvaiheeseen ilman, että jo annetut kuittaukset poistuvat.
  • Työmaatoteutus- ja käyttöönottovaiheessa myös urakoitsija ja tilaaja voivat koordinaattorin lisäksi luoda lisätehtäviä.
  • "Projektin tiedot" -osio on eriytetty "Projektin perustiedot" ja "Projektin käyttäjät" -osioiksi. Ensimmäisessä kirjataan perustiedot projektille ja jälkimmäisessä lisätään käyttäjät eri rooleihin.