Kirjaudu Kuivaketju10 -järjestelmään

Unohdin salasanani Rekisteröidy
Uusi versio Kuivaketju10 -riskilistasta käyttöön 25.10.2021 Tiedote 22.10.2021 UUSI
RALA julkaisee uuden version Kuivaketju10-toimintamallin riskilistasta tulevana maanantaina. Itse riskeihin tai niiden alakohtiin ei ole tehty muutoksia vaan parannukset kohdistuvat suunnittelu- ja todentamistehtäviin sekä vastuutahoihin. Uudistusten tavoitteena on virtaviivaistaa ja sujuvoittaa riskilistan käyttöä asiakkailta saadun palautteen perusteella.
Uusi versio tulee käyttöön sähköisessä järjestelmässä maanantaina 25.10.2021 klo 09:00. Järjestelmän ulkopuolella siihen voi tutustua kuivaketju10.fi -verkkosivustolla.
Kaikki uudet projektit käynnistetään maanantaista lähtien sähköisessä järjestelmässä automaattisesti riskilistan uudella versiolla. Muutos ei vaikuta jo käynnissä oleviin projekteihin, ne viedään päätökseen riskilistan aiemmalla versiolla.
Videokäyttöohje julkaistu Tiedote 19.8.2019
Videokäyttöohje Kuivaketju10:n uuden version käyttöön on nyt julkaistu. Videolla on esitelty kaikki merkittävät käytettävyyspäivityksessä julkaistut muutokset ja parannukset.
Siirry videoon tästä: https://youtu.be/pWeeD2X6wg0
Käytettävyyspäivitys julkaistu Tiedote 8.8.2019
RALA on ottanut käyttöön Kuivaketju10:n sähköisessä järjestelmässä uuden version. Käyttöönotto ei vaadi käyttäjältä toimenpiteitä. Kaikki järjestelmän nykyiset projektit ovat siirtyneet uuteen järjestelmäversioon. Uudistus keskittyy järjestelmän käytettävyyden kehittämiseen.
Uuden version uudistukset lyhyesti:
  • Riskilistassa ei ole erillisiä muokkaus-, kuittaus- ja suunnitteluvaiheita.
  • Eri tehtävätyyppien tarkoitusta on selkeytetty erottamalla riskilistan tehtävät muista tehtävistä.
  • Riskilistan suunnittelu- ja todentamistehtävien hallinta tapahtuu yhdestä ainoasta näkymästä.
  • Tehtävien sisältöjen muokkaus on mahdollista nykyistä myöhemmässä vaiheessa.
  • Kaikki voivat perua omia kuittauksiaan.
  • Koordinaattori voi sijaistaa muita rooleja.
  • Uusi ilmoitusvirta-työkalu, joka ilmoittaa yksittäisen käyttäjän kannalta olennaisista tapahtumista projektissa.
Uudistusta on testattu kattavasti, mutta silti on mahdollista, että joissakin vanhoissa projekteissa ilmenee ongelmia uuden version käyttöönotossa. Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä RALAan sähköpostitse kuivaketju10@rala.fi tai yläpalkin "Anna palautetta"-työkalulla.
Tarkemmat tiedot uusista ominaisuuksista ja niiden käytöstä löydät käyttöohjeesta.